Dierenartsen

Nieuwsbrief dierenartsen - Oktober 2018

Ubroseal; de praktische toepassing van een teatsealer!

  • Met behulp van de flexi-cap, kunt u een korte of lange injector punt gebruiken. Bij het verwijderen van de dop kunt u met het afbreken van alleen het bovenste kleine dopje de korte punt van de injector gebruiken. Opmerkelijk: Niet alle teatsealers hebben de flexi-cap, Ubroseal wel.
  • Het advies is om de korte punt van de injector te bruiken. Dit is beter voor het slotgat en het tepelkanaal en geeft meer kans op een hygiënische toediening.
  • Om het toedienen prettiger te maken voor de duim en pols, hoeft de blauwe zuiger niet tot het eind ingedrukt te worden.


Bekijk hier de video
. Hierop is te zien dat de speen, door gebruik te maken van de korte punt, gevuld wordt met teatsealer en het tepelkanaal makkelijk te vullen is.

Vraag uw accountmanager naar de geplastificeerde instructiekaarten voor uw klanten. U kunt deze hier ook downloaden.

Actie: Novem®40

Maak nu gebruik van de aantrekkelijke Novem40 actie! Neem contact op met uw accountmanager voor de actievoorwaarden.

Het gebruik van Novem® is in de afgelopen jaren sterk gestegen vanwege de toegenomen bewustwording van veehouders omtrent pijn en de brede inzetbaarheid van dit product. Novem® is de meest gebruikte langwerkende ontstekingsremmer en pijnstiller bij landbouw-huisdieren. Boehringer Ingelheim blijft zich inzetten voor dierwelzijn, pijnmanagement en gebruiksgemak voor veehouders.

Download hier de doseringstabel, om de juiste dosering voor de verschillende presentaties van Novem® aan te houden.

De nieuwe beterBOE! al gelezen?

In deze editie aandacht voor:

  • Neem je 7.200 kg melkverlies voor lief?
  • Thema; behandeling van klinische mastitis met eerste keus injector is een juiste keus
  • Neusenting: zo houd je griep buiten de deur
  • De gezonde manier van droogzetten

Ga in gesprek met Boehringer Ingelheim tijdens de RMV Hardenberg

Ook dit jaar kunt u Boehringer Ingelheim bezoeken op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen. Zowel van 30 oktober tot en met 1 november in Hardenberg (standnummer 331) en van 27 tot en met 29 november in Gorinchem bent u welkom op onze stand. Onze speerpunten zijn Ubroseal en Bovela en uiteraard onze andere nieuwe producten. We proberen gezondheidsthema’s toegankelijk te maken voor alle bezoekers en zoveel mogelijk kennis te delen.

Wij hopen u daar te zien!