Dierenartsen

Nieuwsbrief dierenartsen - Juni 2018

Tankmelkonderzoek Ostertagia vervroegd!

Boehringer Ingelheim (en voorheen Merial) helpt uw praktijk met het aanbieden van goede diagnostiek en service. Zo waren wij de eerste die ODR tankmelkonderzoek aanbood in combinatie met een calculatiemodel om de productieverliezen per koe en voor de gehele koppel te berekenen, voor zowel maagdarmwormen als leverbot. Deze service zetten wij graag voort en we blijven investeren in verbeteringen. Daarom bieden wij ons ODR tankmelkonderzoek Ostertagia voor dit jaar al in juli en augustus aan, om zo de diagnostiek in te zetten op een beter meetmoment voor maagdarmwormen. Het tankmelkonderzoek voor Fasciola zal juist in november plaatsvinden, een optimaal meetmoment voor de leverbot.

Al eerder meegedaan aan het tankmelkonderzoek?

Binnenkort zal uw Account Manager van Boehringer Ingelheim u voorzien van tankmelkbuisjes en instructies voor het doen van ODR tankmelkonderzoek. Ook geïnteresseerd? Neem contact op met uw Account Manager.

Het ODR tankmelkonderzoek is een serviceproduct van Eprinex, het ontwormmiddel voor maagdarmwormen en longwormen met 0 dagen wachttijd.

Teatsealer Ubroseal® instructiekaart beschikbaar

Boehringer Ingelheim heeft haar uiergezondheidsportfolio verder uitgebreid met de nieuwe internal teatsealer Ubroseal®. Deze vermindert de kans op nieuwe infecties en klinische mastitis na afkalven. De kans op een infectie in het uier neemt toe als het afsluiten van de speen is vertraagd.

Voor uw veehouders is een instructiekaart beschikbaar. Klik hier om deze te downloaden. Via uw Account Manager zijn geplastificeerde kaarten beschikbaar. Neem gerust contact op. Deze kaarten worden gratis ter beschikking gesteld.

Download hier de Ubroseal instructiekaart

Nieuwe verpakking Benfital® Plus

De kratten waar Benfital in is verpakt, zijn tegenwoordig geel van kleur. De inhoud is niet gewijzigd. Wanneer er foto’s van de verpakking op de website van de praktijk staan, of u wilt een foto van de Benfital-verpakking gebruiken in een nieuwsbrief naar uw klanten, laat het uw accountmanager weten. U ontvangt dan de juiste bestanden.