Dierenartsen

Nieuwsbrief dierenartsen - April 2018

Koeien afbeelding


Gok niet, waarom risico nemen?

Boehringer Ingelheim breidt haar uiergezondheidsportfolio verder uit met de nieuwe internal teatsealer Ubroseal®. Een teatsealer vermindert de kans op nieuwe infecties en klinische mastitis na afkalven. Ubroseal® is voor alle koeien in elke droogstand ter preventie van nieuwe intramammaire infecties en kan met en zonder antibiotica droogzettherapie worden toegepast.

Laat de gezondheid van melkkoeien niet aan het toeval over en bescherm elke droogstaande koe op elk bedrijf met Ubroseal®.

Lees hier alle informatie inclusief introductie-aanbod.

Vergeet u niet aan te melden voor de regionale bijeenkomsten, “Re-claim de droogstand”.

Schrijf u hier in

"Na BVD-uitbraak geen twijfel meer over vaccineren"

Een uitbraak van BVD kan veel schade opleveren. In samenwerking met Boehringer Ingelheim tekende Veeteelt IBR/BVD de ervaringen op van de familie Te Vaanholt uit Barchem. Lees hier de bedrijfsreportage.


Bovela® en BVD vrij routes

Het opsporen van drager dieren geeft geen bescherming tegen BVD. De enige manieren om tegen BVD te beschermen zijn biosecurity maatregelen en vaccinatie. Bovela® kan gebruikt worden in combinatie met jongvee antistoffen en oorbiopten.

Schrijf u hier in

Nieuwe Vaccinatie App voor rundveedierenartsen

Telefoon

Boehringer Ingelheim lanceert een Vaccinatie App voor rundveedierenartsen. De nieuwe app maakt het eenvoudiger om vaccinaties te registreren, te administreren en (her)vaccinaties in te plannen samen met de veehouder. De app biedt hiermee een handig hulpmiddel om efficiënt te werken en tijdig te vaccineren. De App is beschikbaar via Boehringer Ingelheim en te downloaden in de Google Playstore of de App Store.

Aanmelden voor de App en meer informatie vindt u via 
www.boehringer-magazines.nl/vaccinatie-app.